~*Welcome to dewiSoulhaa's fotopages*~

By: dEwI sOuLhAa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Jul-2008 15:27 Email | Share | | Bookmark
~Tak Tahan Lagi...~



Sajelah saya boh entry nih...meningkatkan semangat mahu pulang sy!


Saturday, 28-Jun-2008 14:56 Email | Share | | Bookmark
~Examzzzzz!!!~

 


Doakan saye berjaya mengharungi ujian kali ini yer...


Saturday, 21-Jun-2008 15:05 Email | Share | | Bookmark
~3 Down...2 More To Go!!~

 
Salam sumerr.....

Alhamdulillah...semalam saya dh berjaya melepasi exam Hosp Therapy....



Ini lah variant soalan yang saya dapat semalam.....alhamdulillah, boleh jawab dgn lancar...
Nak tahu cerita apa lagi yang berlaku pasal exam saya nih?
Mehla g baca blog saya kt sini
hehe...jemput2...


Monday, 16-Jun-2008 19:21 Email | Share | | Bookmark
~hosp therapy~

My next exam will be ---->



Sile bersungguh2 mengulangkaji pelajaran sampai mata lebam macam ni


Monday, 16-Jun-2008 09:26 Email | Share | | Bookmark
~2 Down!!...3 More To Go!!~

Assalamualaikum sumer...
Alhamdulillah....harini sy berjaya lepas satu lagi exam..leganya hati tak terkata..
Sebab paper harini paper Infectious Disease..
paper yang saya rasa sangat mencabar..
yela kan, nak menghafal sume jenis penyakit2 yang disebabkan ulat/makhluk2 kecik nih bukannya senang....
dgn pathogenesis yang super-banyak & confusing nyer...
pening kepale sy dibuatnya...
tapi nasib baikla sy dpt soalan yg sy bc & tak susah sgt...Alhamdulillah..
dpt lak kene jawab dgn professor yang baik hati tuh...

Tapi apapun, ade lagi 3 paper menanti sy lepas nih...
dhla gap 3 hari je pun...harap2 sempatla habiskan sume soalan...


Memandangkan harini baru habis exam, so kasi chance la sy lepak2 la dulu kan.. bukak2 internet dulu, bc2 paper dulu...hehe.
Dok jalan2 kt internet nih, wajibla bukak page 'tokguru' kan...
rupe2nyer...besday MamaFami laa hari Sabtu lepas...aiseh..sori yer mama..lambat lak wish..hehe.Apepun, sy hadiahkan ni spesel buat mamafami...sudi2la amik yer wahai mamafami...terima kasih sbb sudi jadi tokguru sy dlm dunia masakan tru cyber nih..hehe.




p/s : Sebenarnye kan, saya nak letak glitter image dari zwani.com tuh... Tapi punyela berejam saya try..tukar2 code sumer, tak berjaye jugak...isk2...
Ade sape2 tau tak camno nak buek tuh? ajar saye bolehh? hikss....nnti sy blanje eskrem...hehe.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net